Moving Images 2010

Ikon

Rikard Nilsson!

Du kommer till jobbet, slår på din dator.

Öppnar Facebook. Twitter. Mailen. MSN. Kanske har du redan checkat in på Gowalla eller Foursquare. Kanske använder du Google Buzz eller Google Wave. Kanske en rad andra sociala tjänster.

Så fort din arbetsdag börjar plingar och plongar applikationerna – hela tiden. Däremellan ringer telefonen. Du får sms, röstmeddelanden och mitt när du försöker hålla koll på allt som pockar på din uppmärksamhet, så ropar din kollega ditt namn högt över hela kontorslandskapet.

Känner du igen dig?

Vi är alla överens om förjänsterna med de sociala redskapen, både på ett personligt plan och för våra företag. Men hur ska vi egentligen hantera den stress och den splittrade uppmärksamhet som realtidstrenden för med sig?
Ja, vad gör vi när det blir ett jobb I SIG att hålla koll på flödena?

Vi satte oss ned och försökte komma på andra arbetssituationer som liknade den moderna mediearbetsplatsen. Och kom genast att tänka på köksmiljön.
Alltså: vad skulle en av Sveriges mest kända kockar kunna lära oss i mediebranschen om att hålla många grytor kokande utan att allt blir vidbränt?

Ganska mycket, tror vi – och har idag glädjen att berätta att Rikard Nilsson kommer att medverka under Moving Images 2010 för att prata om just detta.
Rikard Nilsson har förärats en lång rad utmärkelser för sitt yrkeskunnande. Han har fått Gastronomiska Akademiens Guldmedalj, valts till Årets Kock, varit ankare i Kocklandslaget och blivit Nordisk mästare, Europamästare och Årets krögare. Bland annat.

Den senaste tiden har Rikard Nilsson med stor framgång använt sig av Twitter för att samtala om mat – bland annat genom Weekly Twitter Recepies.

Filed under: Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

RSS Tweets om realtid

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

RSS Tweets om Moving Images 2010

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

RSS Lästips om realtid

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

Flickr Photos

%d bloggare gillar detta: