Moving Images 2010

Ikon

Vi vill ha din hjälp

Temat för Moving Images är ju Realtid. Vi kommer därför under konferensens att ha ett utvecklingsarbete igång i realtid med tre inbjudna lag från: Svt, Sydsvenskan och Good Old & Friends. Dessa tre lag ska utmana varandra kring en frågeställning som allmänheten (du) formulerar och i slutet av konferensen presentera sina idéer och visioner för deltagarna på Moving Images.

Så nu behöver vi din hjälp att hitta en fråga kring begreppet Realtid. Fältet är öppet för att komma med frågeställningar men det ska helst vara konkreta utvecklingsorienterade frågor (alltså gärna Hur? eller Vad? snarare än Varför?) som lagen kan finna spännande och kreativa lösningar på. Ett exempel på en fråga skulle kunna vara ”hur jobbar vi på ett banbrytande och gränsöverskridande sätt med realtid 2012?” eller ”Hur ser den bästa realtidstjänsten för utbildningsområdet ut 2015”. Skriva gärna också några raders bakgrundstankar kring varför just denna fråga är intressant och viktig.

Skriv din frågeställning på väggen på vår Facebook-sida. Den hittar du här och under ”Diskutera & bidra” längst upp i navigationen.

Vi ses på Moving Images 2010!

Annonser

Filed under: Fråga

2 Responses

  1. […] Jonas Michanek presenterade ett av realtidsinslagen på årets konferens, ”Utveckling i realtid”. Tre lag, Sydsvenskan, SVT och ett dreamteam under ledning av Good Old ska under dagen lösa en […]

  2. […] Jonas Michanek presenterade ett av realtidsinslagen på årets konferens, “Utveckling i realtid”. Tre lag, Sydsvenskan, SVT och ett dreamteam under ledning av Good Old ska under dagen lösa en […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

RSS Tweets om realtid

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

RSS Tweets om Moving Images 2010

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

RSS Lästips om realtid

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

Flickr Photos

%d bloggare gillar detta: